info

Hoe gaat de shoot in zijn werk?

Wat leuk dat je interesse hebt in een fotoshoot! Wil je een ander soort shoot dan wat op de website staat? dan mag je contact met mij opnemen en kunnen we samen overleggen wat er mogelijk is.

 

De fotoshoot zal plaatsvinden in een van de prachtige natuurgebieden in Staphorst, IJhorst, Punthorst, De Wijk of Meppel 

Tijdens een hondenfotoshoot maken we een rustige wandeling en mag de hond de omgeving verkennen, snuffelen en de behoeftes kwijt.

Tijdens de wandeling mag de hond een paar keer poseren, het is daarom handig als de hond een paar commando's kent zoals zit en af. Extra trucjes zijn altijd leuk!

Kan jouw hond niet los? Geen probleem, Dan maken we gebruik van mijn "fotolijntje" dit is een dunne riem met halsband die makkelijk weg te werken is in de nabewerking. En tadaa! Het lijkt alsof je hond gewoon los rondliep!

Niks hoeft dwingend. We nemen alle tijd die de hond nodig heeft. Dit is fijn voor de fotograaf, voor het baasje maar het meest voor de hond!

Is jouw hond niet zo van het stilzitten maar wel gek op achter stokken,dennenappeltjes of speeltjes aanrennen? Dan zijn actiefoto's ook mogelijk!