Het boeken van een fotoshoot

Je kan vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier op mijn website. We bespreken dan je wensen, een datum en een locatie. De fotoshoot wordt op buitenlocatie in Staphorst, Punthorst, IJhorst of De Wijk gehouden. 2 dagen voor de fotoshoot neem ik contact met je op over het weer. Als er slecht weer wordt voorspeld spreken we een nieuwe datum af.

Tijdens de fotoshoot

Tijdens de fotoshoot maken we een rustige wandeling en mag de hond de omgeving verkennen, snuffelen en de behoeftes kwijt. Niks hoeft dwingend. We nemen alle tijd die de hond nodig heeft. Dit is fijn voor de fotograaf, voor het baasje maar het meest voor de hond! Tijdens de wandeling mag de hond een paar keer poseren, het is daarom handig als de hond een paar commando's kent zoals zit en af. Extra trucjes zijn altijd leuk! Kan jouw hond niet los? Geen probleem, Dan maken we gebruik van mijn "fotolijntje"  die ik kan wegwerken in de nabewerking.

Na de fotoshoot

Je hebt een fotoshoot bij mij gehad en natuurlijk kan je niet wachten op het resultaat! Nadat je betaald hebt krijg je binnen een week via de mail een online uitzoek galerij met alvast 1 bewerkt voorbeeld. Nadat je je keuze hebt gemaakt hebt ga ik aan de slag met het bewerken van rest de foto’s. De foto’s ontvang je dan binnen 4 weken bewerkt in je mail.