Recensies

                                 Fotoshoot Jack

"Katja heeft onze pup Jack gefotografeerd en wat was dit een leuke en gezellige middag! Katja heeft heel erg veel talent en oog voor fotografie, ze is erg professioneel en daarnaast is het ook supergezellig. Ik hoop dat wij onze pup nog eens voor de lens van haar mogen hebben en ik wens haar al het beste toe en hoop dat zij nog veel mooie opdrachten gaat krijgen. Zeker een aanrader!"

                              Fotoshoot Juna

"Lieve Katja,
Ik wil je enorm bedanken voor de mooie foto’s die je van Juna hebt gemaakt. Jouw engelengeduld en de liefde voor het dier gaf zoveel rust, dat het voor zowel baasje als hond erg prettig is samen te werken. Het eindresultaat is prachtig. Ik wens je veel succes en dat je nog maar vele mooie en vooral dierbare foto’s mag maken!"

                              Fotoshoot Laika

"Laika is altijd enorm enthousiast als ze Katja ziet, het is een feestje voor haar. Tijdens het foto's maken was Laika echt een voorbeeldhondje, ze bleef keurig zitten zodat Katja prachtige foto's kon maken. Katja had goed zicht op het juiste licht en zo hebben we hele mooie foto's gekregen. Katja weet de details goed vast te leggen. Echt een aanrader"