Iro & Charley

"Super leuke shoot gehad bij Katja! Ze was heel geduldig en super enthousiast! Met 2 honden is het altijd wel even lastig, maar Katja regelde dit fantastisch. Echt een dierenvriend! Ik ben zo enorm blij met de foto’s, achteraf kon ik niet kiezen! In de herfst hebben we alweer een shoot gepland, zin in!"

                                Jack

"Katja heeft onze pup Jack gefotografeerd en wat was dit een leuke en gezellige middag! Katja heeft heel erg veel talent en oog voor fotografie, ze is erg professioneel en daarnaast is het ook supergezellig. Ik hoop dat wij onze pup nog eens voor de lens van haar mogen hebben en ik wens haar al het beste toe en hoop dat zij nog veel mooie opdrachten gaat krijgen. Zeker een aanrader!"

                              Laika

"Laika is altijd enorm enthousiast als ze Katja ziet, het is een feestje voor haar. Tijdens het foto's maken was Laika echt een voorbeeldhondje, ze bleef keurig zitten zodat Katja prachtige foto's kon maken. Katja had goed zicht op het juiste licht en zo hebben we hele mooie foto's gekregen. Katja weet de details goed vast te leggen. Echt een aanrader"

                             Happy

"Katja is heel geduldig en neemt alle tijd, ook als het model het best moeilijk vindt om stil te zitten.
Ze weet goed het plekje uit te zoeken waar het licht het best valt. Het zijn super mooie foto's geworden! Dank je wel!"

                               Juna

"Lieve Katja, Ik wil je enorm bedanken voor de mooie foto’s die je van Juna hebt gemaakt. Jouw engelengeduld en de liefde voor het dier gaf zoveel rust, dat het voor zowel baasje als hond erg prettig is samen te werken. Het eindresultaat is prachtig. Ik wens je veel succes en dat je nog maar vele mooie en vooral dierbare foto’s mag maken!"

                               Waffel

"Ik heb een erg leuke, gezellige shoot gehad bij Katja, Katja wist goed wat ze wou wat veel duidelijkheid voor het baasje bied, heel prettig!!
Voor de afgesproken plek kreeg ik de precieze coördinatiepunten waar ik moest zijn, heel handig!
Ik omschrijf Katja als een lieve rustige meid die ontzettend gek is op honden, een echte liefhebster die vol passie haar lens gebruikt!"

                               Lissie

"Wat was Katja geduldig nadat Lissie het als een spelletje begon te zien en niet meer wou stil zitten. Prachtig zijn de foto’s geworden. Super bedankt voor het gezelschap en de mooie foto’s."

                               Beer

"Afgelopen zaterdag een mooie fotoshoot gehad voor onze Beer. Katja heeft alle geduld, Er is geen dwang het is heel losjes en erg gezellig en ontspannen! Ondanks Beer zijn pubergedrag heeft ze werkelijk prachtige foto's gemaakt! We zijn er superblij mee. Mocht er in de komende winter sneeuw liggen, dan boek ik graag weer een shoot."